New Shinobi Year
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Poslední téma
» Dračí chrám
Haru               I_icon_minitimeSat Sep 28, 2013 10:34 am pro Takashi Yuuka

» Raikageho kancelář
Haru               I_icon_minitimeSat Sep 28, 2013 8:45 am pro Takashi Yuuka

» Techniky - Sasuke-S
Haru               I_icon_minitimeTue Sep 24, 2013 6:00 pm pro Sasuke_The_Snake

» Sasuke_Snake
Haru               I_icon_minitimeTue Sep 24, 2013 5:48 pm pro Sasuke_The_Snake

» Sasori de Suna
Haru               I_icon_minitimeSun Sep 15, 2013 3:22 pm pro Kichisaburo

» Vodopád v Iwagakure
Haru               I_icon_minitimeThu Sep 12, 2013 6:10 pm pro Kushina

» Anbu základna
Haru               I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:04 pm pro Karura

» Uchiha chrám
Haru               I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:03 pm pro Uchiha Sakumo

» Nádvoří Hokage hradu
Haru               I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:03 pm pro Karura


Haru

2 posters

Goto down

Haru               Empty Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 3:55 am

Jméno: Haru

Pohlaví: Muž

Věk: 18-20 let

Hodnost: Nukenin

Sensei: Neznámý

Klan: Neznámý

Kekkei Genkai: Název neznámý: Tato KG umožňuje ovládat lom světla, jehož podstata má blízko k ohni. Způsobuje, že obtočí světlo kolem jeho těla a vytvoří projekci jeho samého ve vzdálenosti 10 metrů od originálu a sám se stane neviditelným. Během této doby Haru nemůže útočit, ale čerpá tím chakru ze světla. Čím silnější je světlo a čím je jeho zdroj blíž k Haruovi, tím rychleji se chakra čerpá. Avšak jakmile přestane čerpat chakru, nastane 10-ti minutový stav, kdy nemůže použít KG. Samozřejmě je tu možnost využít KG bez čerpání chakry, ale stále je tu ono bojové omezení.
I když zdroj světla pohasl, KG může být užíváno další 2 minuty. Za zdroj světla lze považovat sluneční světlo, ohnivé techniky nepřátel a spojenců (ne vlastní), přirozený oheň a jiskru při střetu kovových zbraní ( velice slabý účinek).
Pokud se objeví více zdrojů světla, lze vytvořit více projekcí (závisí na počtu zdrojů), všechny projekce však dělají stejné pohyby jako Haru. Při čerpání chakry je však nutné vybrat jen jeden ze zdrojů. Ostatní projekce, kromě projekce vybraného zdroje, zmizí. Haru také dovede vytvořit projekci osob a věcí, kterých se dotkne. Limit jsou 3 osoby včetně Harua a věc/i ve velikosti 5m3.
Při vytváření projekcí může Haru čerpat chakru, ale podle objemu osob či těles mu bude trvat čerpat chakru dýl (př. Haru vytvoří projekci bedny o rozměrech 2x1x1, což je 2m3. Tím pádem čerpání chakry bude trvat 2x déle než normálně. Pokud má těleso (osoba pochybuji) objem pod 1m3, nemá to efekt na čerpání chakry.). Není znám žádný jiný uživatel této KG.
(Omlouvám se, když se rozepíšu, nevím kdy přestat. Snad to není moc dlouhé)

Povaha: Haru je velice inteligentní osoba. Často ho zaráží inteligence některých lidí, protože oni snad ani nepoužívají mozek
Denně se však smál s lidmi, byli totiž veselí a oplývali humorem. Stejně jako on.
Rád škádlí lidi svými poznámkami, díky čemuž se často dostal do nebezpečných situací. V přítomnosti ženy, o kterou má zájem dokáže být velice zdvořilý a pozorný, což ženy často ocení. Díky jeho úspěchům u žen si je sebou trochu moc jistý, ale trocha sebevědomí neuškodí. Občas se ukáže jeho krvežíznivá a děsivá část, ale jinak je to obyčejní člověk s neobvyklými schopnostmi.

.
Vzhled: Haru je vysoký muž, žádná vychrtlina ani tupá horda svalů, je to zkrátka chlapec/muž s dost velkými svaly, aby bylo poznat, že je má, ale ne dost velkými, aby neodpuzovaly.
Má trochu zčervenalou kůži, jakoby spálenou. Na první pohled to však není znát.
Na hlavě se mu tyčí rudá kštice špičatých vlasů. Vypadá to, jako by mu na hlavě plál rudý oheň v podobě vlasů. Samozřejmě je to jen metafora, žádný oheň tam normálně nemívá. Stejné barvy jsou i jeho hluboké oči, v nichž je zachycen ten smysl pro humor, stejně jako ta pochmurná část. ta je však skryta hluboko uvnitř, na povrch se dostane jen malá část. Vedle těch očí se zdá být drobný nos velmi nevýrazný. Jistí to však velký upřímný úsměv značící štěstí a snahu zapomenout na minulost. Na pravé tváři má drobnou jizvu.
Jeho elegantní, však pohodlné oblečení není jen tak ledajaké. Bylo vytvořeno podle přesných požadavků. Nepodléhalo ohni, použili na něj speciální ohnivzdorný materiál. To je však vedlejší. Oranžové triko s dlouhým volným rukávem a s kresbou černého draka a ohně v pozadí se dalo velice těžko přeseknout obyčejnou katanou či kunaiem díky tvrdosti ohnivzdorného materiálu. Černé tříčtvrťáky s pouzdrem se zbraněmi na pravé straně a tradiční sandále byly zahaleny ve stínu rudého pláště vlajícím za Haruem. Pod pláštěm byl schován batoh se zásobami jídla a vody.
Haru měl pod oblečením schovanou velkou jizvu táhnoucí se od pravého ramene k levé části trupu. Nikdo nevěděl, kdo mu ji způsobil.

Životopis: Haru se jako chlapec objevil před domem jedné rodiny sám, bez oblečení a bez vzpomínek. Tehdy mu mohlo být 9-11 let. Rodina už jedno dítě měla, 6-tiroční holčičku jménem Rakki, přesto však přijala chlapce pod svou střechu. Ptali se ho kdo je, odkud přišel, kde má rodinu a kde přišel k té obrovské jizvě. Haru jim zpočátku neodpovídal,  velmi se styděl, ale po chvíli jim řekl, že si nic nepamatuje, a že neví, kde má domov. Rodina se ho tedy ujala. Pojmenovali ho Haru, protože se objevil na jarní slunovrat.
2 roky si spokojeně žili, Haruovi narozeniny oslavovali na jarní slunovrat, dokud nenastal ten den. Začal naprosto obyčejně, ale proměnil se v hotový masakr. Haruovi rodiče měli spor s gangem loupežníků, protože odmítali platit poplatky za ochranu.
Toho dne, když se Haru vrátil po práci domů, spatřil hrůzné krveprolití. Krev byla úplně všude. Po stěnách, na nábytku, vsáklá v koberci. Na zemi leželi zbytky z jeho adoptivních rodičů. Harua popadla panika. Rodiče mrtví a ještě ke všemu nemohl najít Rakki. Proto se neozbrojený Haru vydal do doupěte loupěž-ne...vrahů.
Proklouzl dovnitř a čekal ho další šok. Vrahouni právě pojídali tělo mrtvé Rakki. Poháněn amokem a šílenstvím Haru vyšel ze svého úkrytu a začal zuřit. Jeho běsnění neměl nikdo přežít.
Když skončil s mrzačením mrtvých těl vrahounů, upadl do kaluže krve a rozplakal se. Plakal nahý nad svým dílem,protože oheň spálil všechno jeho oblečení, jemu však neublížil.
Plakal a čekal, dokud se tam nepřiřítili ozbrojení vesničané,rozčíleni svým objevem v domě jejich přátel. Při pohledu na to dítě naříkající uprostřed krvavé spouště s křikem utekli. Po chvíli se vrátili s posilami, chlapec ale nikde. V té době byl už dávno pryč.
Chlapec oblečen v ukradeném zboží se od té doby smál. Celé to uzavřel hluboko v sobě. Vzpomínky i tu běsnící stvůru. Byl z něj jen bezstarostný chlapec.
Putoval krajinami a objevoval svoje znovu-nalezené schopnosti. Něco mu říkalo, že je měl už před ztrátou paměti. Znovu se tedy naučil všechny existující ohnivé techniky sám, cvičil se v ninjutsu i taijutsu a objevil své KG. Poté začal putovat po světě ve snaze projít všechny země a užívat si. Poté  jednoho krásného rána uslyšel znovu ten hlas. Byl tak příjemný. Šeptal mu, abych vše zničil, aby obnovil dřívější hrůzu z temnoty. Aby se lidé zase utápěli v bolesti a strachu ze smrti. Aby rozpoutal peklo. Jeho konejšivý hlas ho málem připravil o rozum, ale tak lehce se nedal. Vymanil se z moci toho hlasu a v mysli vytvořil místo, kde ten hlas spolu s majitelem má přebývat. Pak často míval výbuchy vzteku a tak-tak se stihl zastavit. Poté se odpoutal od civilizace a hledá někoho, kdo to monstrum v něm zničí.

Dovednosti:

Síla: 3

Chakra: 4 (po použití KG 5)

Rychlost:: 4

Taijutsu: 3

Genjutsu: 0/0 (při užívání KG působí pouze sluchové a čichové genjutsu)

Ninjutsu: 5



Naposledy upravil Haru dne Wed Aug 14, 2013 10:16 am, celkově upraveno 4 krát
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 5:57 am

ehm sice mi dělá velké problémy pochopit to KG (ano sem debil Very Happy ), jen mi prosím řekni jestli se v životopise přidáš do nějaké vesnice nebo chceš být nukennin?
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:09 am

Jo, určitě se někam přidám, prozatím budu třeba cestovatel, hudebník nebo co mě napadne Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:14 am

no právě potřebuji ti přiřadit nějaký rank.. a přemýšlím jaký
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:18 am

Něco tam hoď, já se přizpůsobím Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:20 am

to nezáleží na mě... můžeš být třeba tsuchikage
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:21 am

Ne, prosím tě to ne. Ještě bych to tam zničil Very Happy
Přiřaď mě třeba do Konohy, když mám ten oheň Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:23 am

gomen v konoze je teď dost lidí.. nechceš do kiri nebo kumo?
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:24 am

Hmmm....záporák teda ještě nikdo není? Muhahahaha, na to bych se podíval. Hoď mi, prosím, teda toho nukenina
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:27 am

okej nukenin.. hlavní záporná postava se stane později.. ale nebudu říkat děj myšlený na později .. okej ale obrázek hodím později.. musí se udělat
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:29 am

Jinak všiml jsem si, že všichni mají jako obrázek vzhled postavy Very Happy To je schválně nebo náhoda? Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:30 am

myslíš to jak já mám třeba vpravo toho itachiho? Very Happy
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:31 am

Jo přesně to myslím...ještě jsem tu ani nebyl a už jste se proti mě spikli Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:35 am

?? ... najdeš si třeba na googlu nebo někde nějakej obrázek své postavy a pak si dáš zase tuhle stránku vidíš na hlavním panelu (pod tím obrázkem úplně nahoře) User CP. to otevřeš.. tam vejdeš do Obrázek postavičky a pak dáš browse... tam si najdeš obrázek který sis předtím uložil do počítače a poté dáš odeslat (snad si to pochopil)
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:36 am

Já vím jak na to ( asi jsme si nerozumněli), ale jde o to, že jsem si postavu vymyslel z hlavy a obrázek asi těžko nějaký najdu Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:37 am

jn Very Happy to musíš asi najít nějaký obrázek a pak si změnit ten popis.. nebo si nějakej obrázek namalovat Very Happy
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:38 am

To si to radši namaluji, ale bude to mega super ( čti: "totální hrůza") Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:39 am

.. okej záleží jen na tobě a tvé fantazii... Very Happy nic já jdu na chvíli spát...
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:40 am

Jsem toto dělal 4 hodiny (jsem trouba), a snažil se to co nejvíc vylepšit, takže jsem vůbec nespal. Jinak dobrou Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:41 am

já taky nespal... díval sem se na film a pak něco řešil s himari.. díky Very Happy
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Haru Wed Aug 14, 2013 6:42 am

No nějak jsem to editnul, ale nechce se mi to číst celé, takže to snad bude jasně Very Happy
Haru
Haru
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 542
Join date : 14. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Haru               Empty Re: Haru

Příspěvek pro Sponsored content


Sponsored content


Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru