New Shinobi Year
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Poslední téma
» Dračí chrám
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeSat Sep 28, 2013 10:34 am pro Takashi Yuuka

» Raikageho kancelář
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeSat Sep 28, 2013 8:45 am pro Takashi Yuuka

» Techniky - Sasuke-S
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeTue Sep 24, 2013 6:00 pm pro Sasuke_The_Snake

» Sasuke_Snake
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeTue Sep 24, 2013 5:48 pm pro Sasuke_The_Snake

» Sasori de Suna
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeSun Sep 15, 2013 3:22 pm pro Kichisaburo

» Vodopád v Iwagakure
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeThu Sep 12, 2013 6:10 pm pro Kushina

» Anbu základna
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:04 pm pro Karura

» Uchiha chrám
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:03 pm pro Uchiha Sakumo

» Nádvoří Hokage hradu
Hiroko Mashiba I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:03 pm pro Karura


Hiroko Mashiba

2 posters

Goto down

Hiroko Mashiba Empty Hiroko Mashiba

Příspěvek pro Hiroko Mashiba Tue Aug 13, 2013 7:47 pm

Jméno: Hiroko Mashiba
pohlaví: žena
Věk: 16
Hodnost: Anbu
Sensei: Jiraiya (syn Kakashiho a Anko)
Klan: Mashiba
Kekkei Genkai:
Ryü no me: Po aktivování KG vidí uživatel i ve tmě, celkově se mu zlepší zrak, její tělo se obalí šupinkami, které nejsou vidět, zabraňují zásahu před sečnými zbraněmi.
Kyuketsuki no body: Při aktivaci se uživateli celkově zrychlí všechny reakce, všechny smysli se zbystří a dokáže se léčit díky cizí krvi ( když jí okusí a pouze lehká zranění ) díky tomu že okusí cizí krev pozná co má uživatel za podstatu a kekkei genkai
Povaha: Chladná agresivní ignorantka, miluje ironické řečičky, pokud jí poznáte, zjistíte, že je to jen skořápka, kterou se chrání před svým klanem, s přáteli je velmi milá, naslouchá.
Vzhled:
Dítě:
Dospělá:

Životopis:
Hiroko se narodila, když už měla bratra, rodiče se o ni starali, ale jednoho dne přišel ninja, který chtěl někoho z klanu Mashiba, dozvěděl se o úspěšných pokusech na jedné dívce z klanu Mashiba, proto chtěl taky někoho z jejich klanu jako zbraň, nejlépe prý někoho z vedení klanu. Její rodiče však Hiroko nevydali a její bratr byl na misi, raději ninju zabili. Po půl roce ale přišel zástupce klanu toho ninjy, byl to velice vážený klan, ve své vesnici velmi uctívaný. Vesnice to ale byla malá, proto rodiče Hiroko ninju ignorovali, ale nechali ho jít. Rozzuřený ninja přišel k Hokagemu a řekl mu, že klan Mashiba zabil jejich muže a chce, aby Mashibové zaplatili daň za ninju, který byl zabit. Hokage možnost zvážil a potom souhlasil, Mashibové měli buď vydat Hiroko, dceru hlavní rodiny nebo platit každý měsíc vysoké daně. Jenže rodiče Hiroko nechtěli dát svou další dceru, proto se rozhodli splácet, vše museli zdražit, aby měli na splátky… Ostatní Mashibové Hiroko nenáviděli, protože kvůli ní museli dřít, aby si zachovali hrdost, aby nebyli chudí.

Čas plynul a Hiroko byla starší a starší, ve čtyřech letech začala vnímat nenávist, kterou k ní občané chovali. Hiroko jí samozřejmě opětovávala, jenže přestávala mít přátelé, o to víc se učila a sílila. Během dlouholetého tréninku se naučila hodně technik, Jiraiya ji v devíti letech naučil používat Kuchiyose no Jutsu – přivolávání psů a vlků. Toto jutsu se naučila vcelku rychle.

Klan začala nenávidět, zjistila, že by byla radši podrobena výzkumu než aby si zažívala toto peklo. Ve čtyřech letech to ale začalo, její vrstevníci byli sice slabší, takže jí ubližovat nemohli, do řady si však stouplo několik starších dětí, které ji trýznili. Bily ji, ale ona tím jen sílila, chtěla být co nejsilnější.

Když jí bylo pět, začali ji bít už i šestnáctiletí chlapci, dívky jí jen nenáviděly, ale trochu ji i litovaly, nebránily však. V šesti letech se stala Geninem a ovládla Kekkei genkai o dva roky později Chuuninem. Týmoví partneři jí přijaly jako velmi silnou kunoichi a jako senseie dostala právě Jiraiyu.

V devíti letech ale jednou přišla na misi naštvaná a zbitá, kypěla vztekem, šílela, když si ji začal jeden z kamarádů z legrace dobírat, přišla k němu a začala ho mlátit, nevěděla kdy přestat. Zmlátila ho do bezvědomí, ale stejně nepřestala, potom ho začala dusit, když zjistila, že ho zabila, utekla do rohu ulice a začala se s pláčem šíleně klepat, další kamarád to viděl, snažil se jí předtím uklidnit, ale nepovedlo se mu to, potom odnesl kamaráda do nemocnice, ale už bylo pozdě. Lidé ji začali nenávidět ještě víc, někteří se jí i báli.

Její život byl těžký, hodně těžký, ale zatím to vydržela. Další zvrat ale byl, když jedna asi jediná osoba, kterou milovala, protože jí pomáhal, její bratr začal umírat. Zavolal si jí k sobě a pověděl jí, že v ten den, co zabila svého kamaráda byl u toho. Nechal sestry, aby mu vyndaly oči a potom je transplantovaly Hiroko. Tím získala Hiroko významnou sílu, získala Kyuketsuki no body, který má jako jediná z klanu, díky očím bratra (něco jako EMS), její bratr zemřel s úsměvem na tváři, protože pomohl někomu, koho měl z celého srdce rád, protože chtěl, aby Hiroko přežila. Hiroko začala nenávidět svůj klan, ale byla silná, takže jí rada starších ve dvanácti navrhla jako vůdce klanu, ona nabídku zvažovala, potom jí přijmula, ale klan vedla s odporem, zavedla nové zákony a udělala z Mashiba klanu klan ještě váženější, hlavní sídlo udělala v Kumogakure, proto tam teď také žije.


Naposledy upravil Hiroko Mashiba dne Wed Aug 14, 2013 5:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Hiroko Mashiba
Hiroko Mashiba
Anbu
Anbu

Poèet pøíspìvkù : 89
Join date : 13. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Hiroko Mashiba Empty Re: Hiroko Mashiba

Příspěvek pro Hiroko Mashiba Tue Aug 13, 2013 9:10 pm

plus tedy dovednostní body:
Síla - 4
Chakra - 3
Rychlost - 4
Taijutsu - 4
Genjutsu - 5
Ninjutsu - 4
Hiroko Mashiba
Hiroko Mashiba
Anbu
Anbu

Poèet pøíspìvkù : 89
Join date : 13. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Hiroko Mashiba Empty Re: Hiroko Mashiba

Příspěvek pro Kichisaburo Tue Aug 13, 2013 9:26 pm

ve čtyřech letech.. trošku moc brzo ne?
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Hiroko Mashiba Empty Re: Hiroko Mashiba

Příspěvek pro Hiroko Mashiba Wed Aug 14, 2013 5:24 pm

Itachi Uchiha napsal:ve čtyřech letech.. trošku moc brzo ne?
Aha, to jsi pochopil špatně, spíš jsem to teda napsala blbě, ona dlouho trénovala, ale tu techniku se nenaučila ve čtyřech letech, upravím to! Wink Ona dlouho trénovala, nejdřív se naučila několik základních technik, lehkých a po pár letech další, včetně přivolávání... Very Happy
Hiroko Mashiba
Hiroko Mashiba
Anbu
Anbu

Poèet pøíspìvkù : 89
Join date : 13. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Hiroko Mashiba Empty Re: Hiroko Mashiba

Příspěvek pro Kichisaburo Wed Aug 14, 2013 6:07 pm

Okej, a jelikos se mi to moooc líbí Tak máš povoleno... Zaradim té večer, nebo to treba udělá himari kdyz ji poprosis
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Hiroko Mashiba Empty Re: Hiroko Mashiba

Příspěvek pro Sponsored content


Sponsored content


Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru

- Similar topics

 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru