New Shinobi Year
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Poslední téma
» Dračí chrám
Saringer Soupaku I_icon_minitimeSat Sep 28, 2013 10:34 am pro Takashi Yuuka

» Raikageho kancelář
Saringer Soupaku I_icon_minitimeSat Sep 28, 2013 8:45 am pro Takashi Yuuka

» Techniky - Sasuke-S
Saringer Soupaku I_icon_minitimeTue Sep 24, 2013 6:00 pm pro Sasuke_The_Snake

» Sasuke_Snake
Saringer Soupaku I_icon_minitimeTue Sep 24, 2013 5:48 pm pro Sasuke_The_Snake

» Sasori de Suna
Saringer Soupaku I_icon_minitimeSun Sep 15, 2013 3:22 pm pro Kichisaburo

» Vodopád v Iwagakure
Saringer Soupaku I_icon_minitimeThu Sep 12, 2013 6:10 pm pro Kushina

» Anbu základna
Saringer Soupaku I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:04 pm pro Karura

» Uchiha chrám
Saringer Soupaku I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:03 pm pro Uchiha Sakumo

» Nádvoří Hokage hradu
Saringer Soupaku I_icon_minitimeTue Sep 10, 2013 1:03 pm pro Karura


Saringer Soupaku

2 posters

Goto down

Saringer Soupaku Empty Saringer Soupaku

Příspěvek pro Saringer Mon Aug 12, 2013 9:12 pm

Jméno :Saringer
pohlaví: Muž
Věk: 20
Hodnost: Raikage
Sensei: 4. Raikage
Klan: Soupaku
Kekkei Genkai: Jinton(element rychlosti), Kaidun(hrom spojení blesku a větru)
Povaha: Má tendenci vše vyřešit rychle, bezmyšlenkovitě až i agresivně. Má ale i dny, kdy si vše dobře promyslí a jde na vše klidně. Je poměrně dost náladový. Nemá rád, když je někdo nevychovaný, ničí mu vesnici nebo zabíjí ninji.
Vzhled : Má tmavě rudé vlasy, které jsou trochu delší. V obočí má piercing a na hlavě červenou pásku, která mu drží vlasy. Oči má černé, červené duhovky a černé kosočtvercové zornice. Je vysoký 185 centimetrů a má 85 kg. Má svalnaté a vypracované tělo.(vypadá viz obrázek)
Životopis: Saringer se narodil do klanu Soupaku. Tento klan ovládá mimořádně mocný element Hrom(vysvětlenu v klanu)  Saringer byl v mládí slabý. Všichni se mu smáli, protože i přesto, že byl členem klanu Soupaku, který ovládal tak silný element tak nic neuměl. Dostával přes hubu i od lidí z níže postavených klanů. Připadal si k ničemu. Chodil trénovat, aby se stal silnějším. I když denně protrénoval více hodin než ostatní tak se mu nedařilo zesílit. V 7 letech zjistil svou první podstatu. Byl to blesk. Tato podstata ho naprosto zaujala. Přeci ji jen používali Sasuke Uchiha a Raikage. Sice zjistil první element, ale i když uměl pár technik tak ho lehce porazili. To ho štvalo. Štvalo ho, že ikdyž trénoval sebe lépe i déle tak ničeho nedosáhl. Takhle to pokračovalo až do dne jeho zkoušek na chuunina... toho dne měl narozeniny.

Když se dostavil do brány arény, kde se konali zkoušky už tam stáli ti, co se mu smáli... na jejich obličejích byl obrovský úsměv. Saringer vycítil, že tohle nebude dobré. Měl taky pravdu. Stál proti nejsilnějšímu z jejich ročníku. Ten kluk skoro dokonale ovládal jinton. Saringer se zhrozil. Věděl, že tam může umřít. Vypadal, že se zhroutí. Když vešel na bojiště ten kluk se široce usmíval. Saringer ho pozdravil a jeho soupeř jen řekl, že dnes je jeho poslední den. Saringer to vzal tak, že je to asi pravda. Začali bojovat a nevypadalo to dobře. Saringer už byl na pokraji sil. Nad ním jeho soupeř tvořil Jinton, kterým by ho zabil tak se v Saringerovi probudila první vrozená schopnost Jinton(element rychlosti). Vyhnul se tomu, objevil se nad ním a mocným kopem ho zabil. Všude byla krev a všichni byli překvapení. V tom si ho všiml Raikage. Ten ho začal trénovat.

Raikage ho naučil plno bleskových technik. Vše je Saringer zvládl až na jednu. Tou bylo pekelné bodnutí(hell stab). Neměl dost chakry na to to udržet. Čas ubíhal a Saringer se stal Jouninem. V ten den, kdy se stal Jouninem se v něm probudil Bleskový vzduch. Stal se nejsilnějníšm Shinobi ve vesnici a pak ho stanovil Raikage dalším raikagem. Nakonec ovládl i Hell Stab, ale neudrží ho moc dlouho. Po několika akcích získal přezdívku neviditelný blesk.


O klanu: Je to velký klan v Raigakure. Jsou to velmi silní ninjové především zaměření na ninjutsu a taijutsu. Mají kekkei genkai nazvané Hrom. Je to spojení blesku a větru. Tím vznikne silná kombinace, která dovoluje blesku si rychleji pohybovat. Vítr zase má větší ničivější účinky. Techniky jsou hodně náročné a všechny má nyní u sebe Saringer.

Síla -  5
Chakra -  4
Rychlost - 4
Taijutsu -  4
Genjutsu - 1/4
Ninjutsu - 5


Naposledy upravil Saringer dne Mon Aug 12, 2013 9:33 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Grafická úprava)
Saringer
Saringer
Raikage
Raikage

Poèet pøíspìvkù : 244
Join date : 12. 08. 13

Návrat nahoru Goto down

Saringer Soupaku Empty Re: Saringer Soupaku

Příspěvek pro Kichisaburo Mon Aug 12, 2013 9:28 pm

POVOLENO
Kichisaburo
Kichisaburo
Hokage
Hokage

Poèet pøíspìvkù : 714
Join date : 12. 08. 13

https://newshinobiyear.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Návrat nahoru


 
Povolení tohoto fóra:
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru